Vg flystyrt

Flyulykker – VG

Fly med 132 om bord har styrtet i Kina · Politiet etter flystyrten: Personell er ved vrakområdet – etterforskning igangsatt.

Les nyheter, artikler og se videoer om Flyulykker på VG

Minst 68 døde etter flystyrt i Nepal – VG

16. jan. 2023 — Søndag styrtet et fly med 72 passasjerer i byen Pokhara i Nepal. Flyet står i brann, og det er så langt meldt om minst 68 døde.

Søndag styrtet et fly med 72 passasjerer i byen Pokhara i Nepal. Flyet står i brann, og det er så langt meldt om minst 68 døde.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Flystyrt i Nederland: Avslutter søket for helgen. SISTE BILDE: Flyet som styrtet i Nederland fotografert på Flesland før avreise søndag.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Video fra innsiden av flyet skal ha fanget de siste sekundene …

Video fra innsiden av flyet skal ha fanget de siste sekundene før dødsstyrten i Nepal – VG

18. jan. 2023 — VG har selv verifisert at det man ser ut vinduet i videoen er byen der flyet styrtet. … Minst 68 døde etter flystyrt i Nepal …

Alt ser ut til å være som normalt i videoen som skal vise flyet som styrtet i Nepal i det flyet går inn mot landing. Så starter det plutselig å riste.

Da mannen døde bak spakene, ble enken flyver. Søndag … – VG

Da mannen døde bak spakene, ble enken flyver. Søndag styrtet hun – VG

17. jan. 2023 — Mandag var det landesorg i Nepal. Etter søndagens flyulykke har kondolanser strømmet inn fra hele verden.

Annenpiloten på passasjerflyet som søndag styrtet i Nepal, var enke etter en flyger som omkom i et krasj for 16 år siden.

Flystyrt i Victoriasjøen – 19 døde – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Litt over klokken 16 melder Reuters at 19 personer er omkommet i flystyrten. Den regionale politimesteren William Mwampaghale sier at flyet styrtet i sjøen 100 …

Et fly fra selskapet Precision styrtet lørdag morgen i Victoriasjøen i Tanzania under et landingsforsøk, melder Reuters. Precision Air er Tanzanias største flyselskap.

To omkomne funnet etter flystyrt i Rotterdam – VG

20. jun. 2022 — – Det har vært mange tunge beskjeder å få, for mor og ektefelle og storfamilien i tiden etter flystyrten, sier bistandsadvokaten til VG på …

Nederlandsk politi har i løpet av helgen gjort funn av to omkomne personer.

Flystyrt i Nederland: Avslutter søket for helgen – VG Nå

Flystyrt i Nederland: Avslutter søket for helgen – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Nederlandsk politi har besluttet å pause søket etter de to savnede bergenserne etter flystyrten over Caland-kanalen utenfor Rotterdam søndag.

Far og sønn savnet etter flystyrt i Nederland: – Håp om å finne …

Far og sønn savnet etter flystyrt i Nederland: – Håp om å finne dem – VG

7. jun. 2022 — ROTTERDAM (VG) Flykroppen og de savnede er fremdeles ikke funnet, to døgn etter at et småfly med en far og en sønn fra Norge styrtet i …

ROTTERDAM (VG) Flykroppen og de savnede er fremdeles ikke funnet, to døgn etter at et småfly med en far og en sønn fra Norge styrtet i Caland-kanalen ved Rotterdam.

Keywords: vg flystyrt