Vg annonse kina

Kina – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Kina på VG. … USAs utenriksminister Antony Blinken hevder Kina vurderer å levere våpen til Russlands krig mot …

Les nyheter, artikler og se videoer om Kina på VG

Beijing 2022 gir vinterglede til over 300. mill mennesker – VG

Annonsørinnhold: Beijing 2022 gir vinterglede til over 300. mill mennesker

I 2015 ble Beijing valgt som vertsby for vinter-OL i 2022. Siden den gang har Kina hatt et viktig mål: Å gi vintersportglede til små og store.

Kina – VGTV

VG Nyheter: Kina svarer om spionballong. Akersgata 55 0180 Oslo. Send oss din video. Aktivér foreldrekontroll. SupportRedaksjonelle bindinger.

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

Kina skal ha forsynt Russland med militært utstyr – VG

The Wall Street Journal: Kina hjelper Russland med utstyr som brukes i krigen – VG

4. feb. 2023 — Russland skal ifølge The Wall Street Journal ha mottatt et stort antall forsendelser av militært utstyr fra Kina, som brukes i krigen mot …

Russland skal ifølge The Wall Street Journal ha mottatt et stort antall forsendelser av militært utstyr fra Kina, som brukes i krigen mot Ukraina.

Journalist refser VG for denne Kina-annonsen: – Har de ingen …

Journalist refser VG for denne Kina-annonsen: – Har de ingen sperrer?

8. feb. 2022 — Journalist refser VG for denne Kina-annonsen: – Har de ingen sperrer? – Det enkleste hadde vært å si nei til annonsen, men vi har hatt …

– Det enkleste hadde vært å si nei til annonsen, men vi har hatt diskusjoner om det, og bestemt oss for å være prinsipielle til saken, svarer VG.

VG Partnerstudio opptrer som kommunistpartiets forlengede arm

8. feb. 2022 — VG lager annonsørinnhold på vegne av det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. … Journalist refser VG for denne Kina-annonsen: – Har de ingen …

«Det er nesten så man må gni seg i øynene når man leser annonsørinnholdet VG Partnerstudio har laget for det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua (se kommunistpartiet). Det er godt timet til OL i Beijing.», skriver Andreas Selliaas.

Amnesty: VG bidrar til Kinas sportsvasking – NRK Norge

9. feb. 2022 — En annonse for vinter-OL på forsiden av VGs nettavis høster kritikk: – Det presenteres som en voldsom solskinnsartikkel fra Kina, …

Amnesty reagerer på Schibsteds Kina-reklame – Kampanje

8. feb. 2022 — Det enkleste hadde vært å si nei til annonsen, sier stabssjef i VG, Øyvind Næss. Han mener likevel det var riktig å si ja.

Kina – Sverige • Fotball (kvinner) • VG Live

VG Live

Her finner du alle tidligere og kommende kamper mellom Kina – Sverige i Fotball (kvinner). Følg alle dine favorittlag og ligaer på VG Live.

VG: Norge orientert av USA om nedskyting av kinesisk ballong

VG: Norge orientert av USA om nedskyting av kinesisk ballong – adressa.no

12. feb. 2023 — Sjefredaktør: Kirsti Husby. Nyhetsredaktør: Erlend Hansen Juvik.

Norge ble sammen med en lang rekke land orientert om nedskytingen av den kinesiske ballongen i USA forrige helg, opplyser utenriksdepartementet til VG.

Keywords: vg annonse kina, vg kinesisk annonse