Radioresepsjonen vg

endrer navn til «Papaya»: – Må bevise at vi fortsatt kan levere

«Radioresepsjonen» endrer navn til «Papaya»: – Må bevise at vi fortsatt kan levere – VG

30. aug. 2021 — I mars ble det kjent at Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK, og er ferdig med å lage «Radioresepsjonen».

«Radioresepsjonen»-trioen er tilbake med podkasten «Papaya», og avslører detaljer rundt det nye konseptet. Men trioen er taus om hvor mye de fikk betalt for å forlate NRK.

Tore Sagen – VG

«Radioresepsjonen» endrer navn til «Papaya»: − Må bevise at vi fortsatt kan levere … Ut mot Radioresepsjonens Tore Sagen: − Rasisme er ikke humor!

Les nyheter, artikler og se videoer om Tore Sagen på VG

Reagerer på «Radioresepsjonen»-tirade: «Nå er det på tide at …

Reagerer på «Radioresepsjonen»-tirade: «Nå er det på tide at de beklager» – VG

31. okt. 2019 — NRK: – Parodi. Prosjektsjef i P13, Stig Holmer, understreker til VG at innlegget er parodi: – Det er selvfølgelig ikke et rasistisk innlegg.

Tore Sagen skulle gjøre «Radioresepsjonen»-kollegene flaue ved å lese opp et rasistisk notat. Flere NRK-kolleger raser, men P13-kanalsjefen er klar på at dette er parodi.

Tore Sagen etter reaksjoner: Fjerner innslaget – VG

1. nov. 2019 — Etter massive reaksjoner på et innlegg på «Radioresepsjonen», skal innslaget fjernes etter initiativ fra programlederne selv.

Etter massive reaksjoner på et innlegg på «Radioresepsjonen», skal innslaget fjernes etter initiativ fra programlederne selv.

Ut mot Radioresepsjonens Tore Sagen: – Rasisme er ikke …

Debatt: Ut mot Radioresepsjonens Tore Sagen: – Rasisme er ikke humor! – VG

31. okt. 2019 — Her er Tore Sagen avbildet med sine kolleger i Radioresepsjonen, Barte Tjøstheim og Steinar Sagen. Foto: Nils Bjåland / VG / Privat …

Folk har spurt meg om hvorfor jeg er så sint for tiden. Jeg svarer at jeg ikke er sint. Jeg er bare veldig veldig skuffet. Og dritt lei av å måtte «educate» folk. Og nå, denne gang; vår kjære statskanal som du og jeg støtter økonomisk, NRK. Og deres eminente podcast Radioresepsjonen.

Radioresepsjonen – VG Protokoll

I dag hadde RR-gutta Steinar, Tore og Bjarte premiere på «Radioresepsjonen på TV». Hva synes du om premieren? Si din mening – og ikke glem å kaste terning!

Nei dette var slette greier

Kringkastingsrådet har fått 68 klager på Radioresepsjonen …

Kringkastingsrådet har fått 68 klager på Radioresepsjonen-innslag – VG

1. nov. 2019 — VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten …

«Flauhetskonkurransen» på P13-programmet «Radioresepsjonen» har ført til kraftige reaksjoner.

Disse tar over for «Radioresepsjonen» – VG

19. jan. 2015 — Disse tar over for «Radioresepsjonen». Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim blir byttet ut med NRK P3s rådgiverdronning – Siri Kristiansen.

Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim blir byttet ut med NRK P3s rådgiverdronning – Siri Kristiansen.

Radioresepsjonen » Vg – NRK P3

Radioresepsjonen » Vg

Steinar gikk av med seieren i Radioresepsjonens Stavmikser i dag etter å ha gjettet … Radioresepsjonen har blitt nominert til “Årets Radionavn” av VG.

M24 erfarer: Gjengen bak Radioresepsjonen skal ha forlatt …

M24 erfarer: Gjengen bak Radioresepsjonen skal ha forlatt NRK til fordel for VG og Schibsted

8. mar. 2021 — M24 erfarer: Gjengen bak Radioresepsjonen skal ha forlatt NRK til fordel for VG og Schibsted. Mediehuset i Akersgata 55 skal ha lagt mye …

Mediehuset i Akersgata 55 skal ha lagt mye penger på bordet og gitt full redaksjonell frihet for å overbevise NRK-profilene om å ta med seg lytterne over, ifølge kilder. VG vil ikke kommentere.

Keywords: radioresepsjonen vg