Nrk skrikekur

Glem søvn-metodene! – Ytring – NRK

27. sep. 2018 — Hun fikk råd om at hun skulle bruke en skrikekur, en metode der barnet gråter fra seg uten å bli plukket opp av foreldrene.

Mange småbarnsforeldre sliter med at barn ikke får sove – NRK

5. jan. 2020 — Mange nybakte foreldre blir helt desperate av for lite søvn. Da finner de kreative løsninger for å få blund på øyet.

Søvnløse foreldre: Søk hjelp ! – Ytring – NRK

3. okt. 2018 — Vi snakker om skrikekurer, sier vi må akseptere at dette er en tøff tid og forteller skrekkhistorier som gir nybakte mødre unødig angst og …

Stol på legen» i NRK TV går gjennom fleire metodar – Facebook

12. des. 2012 — Statens søvnsenter gjør full retrett og trekker sin anbefaling av beintøffe skrikekurer for barn som ikke får sove.

Trekker råd om tøff skrikekur – Bergens Tidende

Det er ikke farlig å la babyen gråte uten å få trøst, ifølge ny studie

31. mar. 2020 — Blir små barn stresset av å ligge alene å gråte? Tar de følelsesmessig skade av det? Og ødelegger det forholdet til foreldrene? Nei, skal vi tro …

Et spedbarns utvikling og tilknytning til foreldrene blir ikke påvirket av at de gråter uten å få trøst. Det kan faktisk føre til mindre grining senere i livet, ifølge ny forskning.

Det er ikke farlig å la babyen gråte uten å få trøst, ifølge ny studie

– Gufs fra en annen tid

26. okt. 2018 — Jeg vet du er stor fan av skrike-kur (eller trøste-kur som du kaller det) – men … https://www.nrk.no/ytring/glem-sovn-metodene_-1.14214091.

– Gufs fra en annen tid – Kona til

Søvntrening: Hvordan få barnet til å sovne selv? – NHI.no

Hopp til innhold. Et spedbarn kan sove lenge; Søvnassosiasjoner · Tenk på rekkefølgen! Trøstetrapp · Skrikekur og søvnvansker · Ikke la barnet få belønning · – …

Søvntrening: Hvordan få barnet til å sovne selv? – NHI.no

Hjerneforsker advarer mot skrikekur – adressa.no

20. okt. 2016 — Hjerneforsker advarer mot skrikekur … Hun refererer til forsøket som ble gjort på NRK-programmet «Teknologien som forandrer oss» nylig.

– Små barn er ikke slemme når de gråter om natten, og de blir ikke bortskjemte om du er der for dem og trøster dem. Det sier Audrey van der Meer, professor i psykologi og hjerneforsker ved NTNU.

Keywords: nrk skrikekur