Matprogram nrk aga

Oppskrifter fra Frode Aga – Mat – NRK

Foto: NRKDuebryst kan serveres med selleritimbal, baconsautert rosenkål, ristet skogssopp, rørte tyttebær og mandelpoteter. 80 kilo grillgris. Frode Aga samler …

Reisekokk Frode Aga – Mat – NRK

16. feb. 2004 — Kjendiskokken Frode Aga (48), opprinnelig fra Ålvik i Hardanger, begynte sin karriere på Maurset Hotel på Hardangervidda som 14–15 åring.

Kokkekamp – NRK TV

NRK TV – Kokkekamp

I kveldens program konkurrerer kokkene Frode Aga og Lars Barmen. Gjestene som kommer med råvarene er en slankeekspert og en trimleder: Grete Roede og Kari …

I kveldens program konkurrerer kokkene Frode Aga og Lars Barmen. Gjestene som kommer med råvarene er en slankeekspert og en trimleder: Grete Roede og Kari Jaquesson. (3) Programleder: Brita Garden. Ved Line Kjærran Norling og Per Selstrøm.

Frode Aga og Gerd Wicklund-Hansen lager mat med rabarbra

Frode Aga – Wikipedia

Aga har delteke i fleire TV-program om mat, mellom anna Fra loft til kjeller og Kokkekamp på NRK. I tillegg har han i fleire år vore fast gjest på …

Frode Aga – Wikipedia

Frode Aga (født 11. september 1955 i Ålvik i Hardanger) er en norsk kokk, mest kjent som TV-kokk i NRK. Frode Aga.

Frode Aga – Wikipedia

Frode Agas gjestemat av Frode Aga | Cappelen Damm

Frode Aga, Jon Aga, Friedrich (Fritz) Knott og Berit Kongsvik, 2000, Innbundet, Bokmål. 305,–. Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Kjøp boken Frode Agas gjestemat av Frode Aga for kr 305 (spar kr 43).

Frode Agas gjestemat av Frode Aga | Cappelen Damm

Frode Aga – Wikiwand

Aga driv til dagleg Restaurant Hallingstuene på Geilo i lag med kona si. … fleire TV-program om mat, mellom anna Fra loft til kjeller og Kokkekamp på NRK.

Frode Aga er ein norsk kokk. Aga driv til dagleg Restaurant Hallingstuene på Geilo i lag med kona si. Aga byrja karrieren sin på Maurset Hotel på Hardangervidda i tenåra. Her jobba han som gardsgut og kjøkenhjelp i skuleferiane, og vart så fascinert av kokkeyrket at han heldt fram med det i tida som fylgde. Etter endt kokkeutdaning har han mellom anna vore kokk og kjøkensjef på Engebret kafé i Oslo og Sunnfjord Hotel i Førde. I 1988 starta han drifta av Restaurant Hallingstuene på Geilo, som han og kona har drive sidan.

Frode Aga – Wikiwand

Kokkekamp – Unionpedia

… (1998–2002) var en norsk TV-serie på NRK der Lars Barmen lagde mat. … Frode Aga (født 11. september 1955 i Ålvik i Hardanger) er en norsk kokk, …

Kokkekamp er et norsk talentprogram innen matlaging som gikk på NRK1 fra 1998 til 2003. 16 relasjoner.

Keywords: matprogram nrk aga