Ingrid våler nrk

I dag får hun 58 000 til å smile – NRK

27. apr. 2015 — Se hva Anna Gran, Ingrid Våler og Thomas Normann svarte. Dårlige til å smile. Ideen til «Smiledagen» kom etter en inspirasjonsdag med jobben.

Skogbrannalarm i Våler – NRK Oslo og Viken

23. jul. 2014 — Flere nyheter fra Oslo og Viken. Prinsesse Ingrid Alexandra står på en gresslette etter landing etter å ha hoppet i fallskjerm …

Soldatene kunne blitt reddet – NRK Innlandet

30. jun. 2006 — 21-åringen fra Våler som omkom i en stridsvognulykke kunne blitt reddet. … Ingrid Indseth. Publisert 30.06.2006, kl.

Dronninggave fra Våler – NRK Innlandet

2. mai 2007 — Elevene på kulturskolen i Våler lager bursdagsgave til sjølveste dronning Sonja. – Det er morsomt, sier 10 år gamle Kristine Dybendal.

Kraftig brann i skolebygg i Våler kommune i Østfold – NRK

8. apr. 2021 — De konsentrerer seg om å redde det som reddes kan, men det meste ser ut til å gå ned, sier kommunedirektør Ivar Nævra i Våler til NRK.

Bråten-drapet – Alle artikler – NRK

Ingrid Vormeland Salte. Påstand om 11,5 års fengsel i Bråten-saken. 33-åringen som drepte Egil Tostrup Bråten fra Våler i 2002, bør få elleve og et halvt …

Godt år for Moelven – NRK Innlandet

21. feb. 2007 — Gode nyheter for befolkninga i Hedmark og Oppland, mener konsernsjef. Moelven Våler. Foto: Bjørn Anders Sørli / NRK. Ingrid Indseth.

Pølse i vaffel, Ritz-kjeks med banan! Reporter Ingrid vil vite …

Nyheter, Kultur og underholdning | Mossing med i ny NRK-serie

24. okt. 2021 — Til uka har humordramserien «Jordbrukerne» premiere på NRK, og det med mossingen André Sørum (32) som en av skuespillerne.

Til uka har humordramserien «Jordbrukerne» premiere på NRK, og det med mossingen André Sørum (32) som en av skuespillerne.

Keywords: ingrid våler nrk