Har bedriften din gått konkurs?

I disse dager tilbyr de fleste e-butikker ganske mange forskjellige leveringsmåter. Det vanligste er foreløpig å få det levert til et utleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt å kunne hente de kjøpte produktene den dagen det passer deg. Frakttypen er tross alt ekstremt enkel, og ofte også den lettest kjøpte frakttypen.

Du bør også vurdere å bestille bestillingen for levering hjem til deg eller til din arbeidsplass. Dessverre vil alternativet være en smule dyrere, men også veldig uproblematisk. Det billigste alternativet for frakt kan ikke motbevises er å hente pakken selv, men dette krever at du bor i kort avstand fra nettselskapets beliggenhet.

Et stort antall nettbutikker tilbyr dag-til-dag frakt på favorittvarene sine, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen legges inn tidligere enn et spesifisert tidspunkt, tatt i betraktning at de kan rekke å få pakket varene før de lageransatte reiser hjem.

Enkelte e-butikker tilbyr gratis levering, men krever ofte at du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg må du velge den billigste leveringsmetoden, som mange ganger – uansett om du er i Taastrup, Haderslev eller Skælskør – vil være å få rederiet til å bringe bestillingen din til et hentested.

Trustpilot innebærer stort sett ærefulle alternativer

Det har vist seg å være spesielt hensiktsmessig for folk å sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker og på denne måten har de fleste nettselskaper funnet det nødvendig å redusere prisene av en rekke av deres varer – for juniorer, så vel som for voksne – betydelig, og til og med noen ganger lover gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel vise seg å være lønnsomt å prøve noen nettbutikker for rabattkoder før du fullfører transaksjonen, slik at du er godt informert om å få den beste prisen.

Generelt anbefaler vi å handle med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruke et avdragstilbud som ViaBill hvis du har som mål å betale tilbake prisen over flere uker.

Før noen handler i en nettbutikk må du faktisk gjennom nettbutikkens forretningsavtale, men dette er en tidkrevende oppgave.

Et alternativ kan kanskje være å sjekke om nettbutikken er verifisert av e-merket, da det generelt er et tegn på at nettbutikken følger de offisielle reglene, og at nettbutikken overvåkes hyppig av fagfolk som har mye kunnskap om retningslinjene. Dette er også en god mulighet for bistand dersom du opplever problemer i forbindelse med kjøpet.

Noen få nettbutikker tilbyr gratis levering

Trustpilot gir uforlignelig gode løsninger for å tolke mange tidligere forbrukeranmeldelser og derfor anbefaler vi at du ser nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen din .

Facebook resulterer også i et stort antall tiltalende løsninger for å få et inntrykk av e-bedriftens popularitet. I tillegg til det finnes det enkelte internettbutikker hvor man kan publisere en vurdering av bestillingsprosessen, som på samme måte kan benyttes til å ta stilling til tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med mange nettbutikker der vi introduserer butikkenes produkter, og høster provisjon under forutsetning av at den besøkende vi videresender fullfører en bestilling.