Finn spisshunder

Spisshunder til salgs | FINN Torget – FINN.no

Spisshunder til salgs | FINN Torget

Du finner 123 annonser i kategorien Spisshunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i …

Du finner 126 annonser i kategorien Spisshunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Spisshund til salgs – Torget – Finn.no

Spisshund til salgs | FINN Torget

Du finner 140 annonser som inneholder ordet “spisshund” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Du finner 142 annonser som inneholder ordet “spisshund” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Spisshunder som gis bort | FINN Torget

Du finner 5 annonser i kategorien Spisshunder under Dyr og utstyr som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i …

Du finner 5 annonser i kategorien Spisshunder under Dyr og utstyr som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Japansk Spisshund valper | FINN torget

for 1 døgn siden — Japansk spisshund valper til salg. Kun 2 hannvalper igjen. Leverings klare tidligst 4. April. Leveres registret i NKK, Vaksinert og Chippet.

Japansk spisshund valper til salg.Kun 2 hannvalper igjen.Leverings klare tidligst 4. April.Leveres registret i NKK, Vaksinert og Chippet. Valpepakke fås med.Ta kontakt for evt. mer info.

Selskapshunder til salgs | FINN Torget

Du finner 723 annonser i kategorien Selskapshunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting …

Du finner 742 annonser i kategorien Selskapshunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Japansk spisshund valper – FINN.no

Japansk spisshund valper | FINN torget

for 5 døgn siden — Den 29.januar kom det til verden 4 fine valper her i Nisselia kennel. Det er 3 fine gutter som er ledig. De ønsker seg nå sin egen gode …

Den 29.januar kom det til verden 4 fine valper her i Nisselia kennel. Det er 2 fine gutter som er ledig. De ønsker seg nå sin egen gode familie som vil ha en kosevenn og turkompis. Valpene er etter friske, sosiale og stødige foreldre som også er premierte. Her vokser valpene opp i stuen fra 3uker for sosialisering sammen med de andre hundene. De blir da vant til alle lyder og aktiviteter som er i et hus. De blir også sosialister på små og store på to bein. Valpene blir selvsagt helsesjekket, vaksinerte og chippet og reg. i Nkk. Valpene får med pass, gode valpepakker og mat. Valper fra vårt oppdrett selges primært som gode familiemedlemmer. Selv om håper på nye stjerner i utstillingsringen. Det vi kan love er at de nye familiene får en frisk, trygg og sosial valp. Vi er alltid tilgjengelig for våre valpekjøpere. Skal den nye familien ut på reise o.l. så tar vi i mot hunden så sant vi selv er hjemme. Valpene er reiseklare fra 26. mars. Velkommen til en hyggelig hundeprat /valpebesøk.Tlf nr 980 75281.

Selskapshunder som gis bort – Torget – FINN.no

Selskapshunder som gis bort | FINN Torget

Dachs-, drivende og sporhunder (2). Mynder (0). Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder (3). Selskapshunder (30). Spisshunder (5).

Du finner 29 annonser i kategorien Selskapshunder under Dyr og utstyr som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Mittlespiz/japansk spisshund | FINN torget

for 5 døgn siden — Mittlespiz/japansk spisshund. Beskrivelse av varen. Jeg er ei lita svart nydelig tulle, som nå har blitt 3 måneder gammel.

Jeg er ei lita svart nydelig tulle, som nå har blitt 3 måneder gammel. Jeg er veldig snill og grei. Har begynt å lære meg ulike kommandoer, i tillegg til at jeg er flink til å gå ut når jeg må på do. Jeg er nå på utkikk etter en ny matmor eller annen familie. Jeg er også godt vant med både andre hunder og barn. Min matmor kan dessverre ikke beholde meg slik hun trodde. Dette da det har skjedd endringer i familiesituasjonen. Håper det er noen der ute som vil gi meg et trygt, godt og varig hjem.Ta kontakt med matmor på tlf: 915 18 337

Japansk Spisshund – Torget – FINN.no

Japansk Spisshund | FINN torget

3. feb. 2023 — Vi har nå Nydelige valper til salgs av rasen Japansk Spisshund de leveres id merket Vaksinert valpeattest reg i NKK de får markekur 4 …

Vi har nå Nydelige valper til salgs av rasen Japansk Spisshund😊 de leveres id merket Vaksinert valpeattest reg i NKK de får markekur 4 ganger før levering 🐕🌟. De vokser opp her inne i stua med oss🥰😅🐕sammen med mamma og alle andre hundene våre😁. De er lev klare 20 Jan. Fortsatt en hann og ei tispe ledig for salg🐕💙🐕💓

Keywords: finn spisshunder